Enquête schaaktoernooi 2016

We horen graag uw mening en staan open voor verbeteringen!!!
Uw keuzes kunt u aanvinken en onderaan de pagina kunt u deze versturen.
Niet dat het slecht is dat het beter kan ………………. ;-)

1) Toernooi Format in drie groepen?

Heel bewust hebben we hier voor gekozen. Met het Zwitserse systeem komt altijd de beste boven drijven en daarom kregen we de vraag: “ waarom niet in 1 groep.” Als we alles in 1 groep indelen kan het zo zijn dat in de eerste ronden hele sterke schaker tegen minder goede schakers uitkomen. Voor beide schaker is dit niet niet leuk en niet gewenst. In principe zullen we dit niet veranderen maar we kregen wel vragen hierover waarom niet in één groep. Wel horen graag wat u hier van vind.

2) Datum dat het rapidtoernooi plaatsvind.

We waren eigenlijk de eerste die ons toernooi op de OSBO kalender zette maar juist op deze datum waren er door het hele land ook heel veel andere rapidtoernooien (voorjaarsvakantie). En zelfs 3 toernooien om ons heen (Elst, Baarn en Hardenberg) Wellicht verstandig om dit toch wat beter op elkaar af te stemmen. We kregen van meerdere schakers het bericht dat zij moesten kiezen terwijl ze graag ook aan andere toernooien hadden meegedaan. En is misschien een woensdag wat? Wat vind u?

3) Rating bijvoegen?

Sommigen vinden het heel leuk om d.m.v. getallen (rating/tpr) de prestatie af te lezen. Echter zijn deze ratings gebaseerd op het klassieke tempo en geven bij het rapidschaken eigenlijk geen reëel beeld weer maar slechts een indicatie. Als we ratings invoeren zullen deze ook in de berekening worden meegenomen en het eindresultaat beïnvloeden. Niet wenselijk denk ik. Vorig jaar hebben we de einduitslag op weerstand (misschien eerlijker) bepaald en dit jaar op rating (worden overwinningen zwaarder gewogen als iedereen gelijk begint) . In beide gevallen is iedereen de eerste ronde als gelijkwaardig ingegaan.

4) Jeugdschaken

Blij zijn we met 24 jeugdigen die in het digitale tijdperk een eeuwenoud strijdspel spelen. Leren verliezen maar ook leren winnen, Inzicht en vooruitdenken en anticiperen op de situatie. En dit alles in de vorm van een spel die de jeugd leuk vind. Wat vond u en uw kinderen er van.

5) Catering

Naast het schaken is gezelligheid en het eten en drinken natuurlijk ook niet onbelangrijk. Wat vind u van de catering.

6) Verbeterpunten

U mag dit veld ook leeg laten.

7) We horen ook graag wat u van het toernooi vond.

U mag dit veld ook leeg laten.

Bent u ook benieuwd naar de uitkomst?

Stuurt u een mailtje met deze vraag aan ons en u krijgt van de uitkomst. De enquête is uiteraard anoniem (meerdere inzendingen vanuit één locatie/computer worden er wel uitgefilterd)

De enquete is met succes verstuurd ;-)×
Helaas is er iets verkeert gegaan×